top of page

MARCEL HEENS BUREAUTICA IN LUIK:
EEN RUIME KEUZE AAN KANTOORARTIKELEN

Een nieuwe printer nodig? Op zoek naar een efficiënt digitaal dicteersysteem? Vertrouw op Marcel Heens Bureautica, de specialist in de verkoop van kantoorapparatuur, van printers tot scanners.

Kantoorapparatuur en printers: al 4 generaties een unieke knowhow

Bovenal een familieverhaal

Marcel Heens heeft een lange geschiedenis. Marcel Heens Bureautica is een familiebedrijf dat in 1903 werd opgericht en dat gedurende 4 generaties een echte knowhow in kantoormaterialen heeft ontwikkeld. Wij luisteren naar u en geven u uitstekend advies. Wij bieden een lokale service en een ruim assortiment nieuwe en gebruikte kwaliteitsmachines om uw kantoorwerk te vergemakkelijken.

printer

KOPIEERAPPARATEN & PRINTERS

GEBRUIKTE PRINTERS

plan

PLOTTERS

chaise

BUREAUSTOELEN

PAPIERVERNIETIGERS

scanner

SCANNERS

DIGITAAL DICTEREN

TECHNISCHE SERVICE

In-house technische service en het vertrouwen van de merken Canon en PHILIPS

Wij zijn al meer dan 40 jaar Canon-specialisten en hebben onze eigen technische afdeling ontwikkeld, waarin wij een verscheidenheid aan vaardigheden samenbrengen voor een complete service. Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands machines aan die gereviseerd zijn, met als doel bij te dragen aan de ecologische inspanningen. Onze technische dienst is er om de goede werking van het machinepark te verzekeren, uw apparatuur zo snel mogelijk te herstellen, maar ook om expertise en advies te verstrekken over hoe u het kantoorleven het best kunt organiseren.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van kantoorapparatuur, fotokopieerapparaten en printers, papiervernietigers, scanners en digitale dicteersystemen. Wij verdelen het merk Canon voor kopieerapparaten, printers en scanners, en PHILIPS voor digitale dicteersystemen.

canon
philips

WIJ VOORZIEN U GRAAG

VAN ALLE INFO.

WIJ INFORMEREN U SNEL.

Neem nu contact met ons op voor alle info over onze producten en diensten.

bottom of page