top of page
Eurosit bureaustoelen

SLECHT EN TE LANG ZITTEN

Volgens een artikel van de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg wordt in een studie van het Belgische Kenniscentrum voor Welzijn op het Werk geschat dat een gekwalificeerde werknemer gemiddeld 10,1 uur per dag zit. Aangezien het grootste deel van deze tijd op kantoor wordt doorgebracht, is het belangrijk voor de gezondheid van de werknemers om goed te zitten.

VRAAG OM ADVIES!

UW BUREAUSTOEL WACHT OP U BIJ MARCEL HEENS BUREAUTICA IN LUIK

Comfort van 's morgens tot 's avonds. Esthetisch aangenaam. Ook niet te massaal. Bij Marcel Heens Bureautica in Luik kunnen wij u advies geven over een uitgebreid assortiment bureaustoelen dat aan uw behoeften voldoet.

Wat is er beter dan een ergonomische bureaustoel?

Al te vaak wordt geen rekening gehouden met de keuze van de bureaustoel, wat directe gevolgen kan hebben voor de gezondheid. Rugpijn, hoofdpijn, gewrichtsproblemen... Al deze kwaaltjes kunnen met behulp van een goede bureaustoel worden verminderd of zelfs verholpen. De ongekende gezondheidscrisis die wij doormaken heeft de manier waarop wij werken, maar ook de werkplek, radicaal veranderd.

Een goede houding gedurende de dag en regelmatig opstaan

Telewerken is de norm geworden voor veel werknemers en een keukenstoel is geen bureaustoel.

Hoe kiest u de juiste bureaustoel? Wat zijn de belangrijke elementen om rekening mee te houden? Wat is de gemiddelde gebruiksduur van uw bureaustoel? Dit zijn allemaal interessante vragen om uzelf te stellen bij de aankoop van een nieuwe bureaustoel.

 

Wij hebben een selectie van ergonomische bureaustoelen samengesteld om aan zoveel mogelijk van onze klanten tegemoet te komen. De aangeboden bureaustoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, voor elk wat wils, en kunnen in de winkel worden bekeken. En worden getest!

EUROSIT_bureaustoel

WIJ VOORZIEN U GRAAG

VAN ALLE INFO.

WIJ STAAN TOT UW DIENST.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer info over onze selectie bureaustoelen.

bottom of page