top of page

CANON PRINTERS & KOPIEERAPPARATEN IN LUIK: MULTIFUNCTIONEEL, A3, LASER & VELE ANDERE

imprimantes-copieurs

MARCEL HEENS BUREAUTICA IN LUIK
EEN RUIME KEUZE IN PRINTERS

Een multifunctionele printer nodig om u te ondersteunen bij uw werk? Laat u adviseren door Marcel Heens Bureautica in Luik, Canon -specialist sinds 1981

PRINTERS

color printing

KLEUR

color printing

ZWART WIT

imprimeurs

De printer, een essentieel instrument dat te weinig aandacht krijgt

Al te vaak vergeten we het belang van een printer in onze werkruimte. Of de printer nu uitsluitend wordt gebruikt voor afdrukken (monofunctie) in kleur of zwart/wit, of dat het een veelzijdig instrument is voor het fotokopiëren, scannen of zelfs faxen van een document (multifunctioneel), de printer heeft vaak niet de plaats die hij verdient.

Toch is het een essentieel onderdeel van uw organisatie. Daarom staan onze verkoop- en technische afdelingen tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw apparatuur naar behoren werkt.

PERSOONLIJK ADVIES BIJ HET KIEZEN VAN UW PRINTER

Inktprobleem? Afdrukprobleem dat uw hele organisatie lamlegt? Tijdverlies met apparatuur die te oud en te traag is? Wij zijn er om al deze problemen op te lossen. Door u innoverende, laatste generatie producten aan te bieden, creëren wij een werkomgeving die bevorderlijk is voor efficiëntie en creatieve dynamiek.

Marcel Heens Bureautique

NEEM CONTACT OP

ONZE EXPERTISE STAAT TOT UW DIENST

icon1.png

Een analyse van uw behoeften is een essentiële stap. Het heeft geen zin een goede machine te hebben als het niet de juiste machine is: de machine die past bij uw bedrijf, uw toepassingen, uw beroep. Onze verkoopafdeling is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en oplossingen te vinden voor uw problemen op het gebied van afdrukken, documentbeheer en documentvernietiging.

WIJ VOORZIEN U GRAAG

VAN ALLE INFO.

WIJ INFORMEREN U GRAAG.

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer info over onze keuze aan printers. Wij zullen u graag helpen.

bottom of page