top of page

SPRAAKHERKENNING EN DIGITAAL DICTEREN

KIES UW DICTEERAPPARAAT MET DE HULP VAN MARCEL HEENS BUREAUTICA IN LUIK

Op zoek naar een oplossing voor digitaal dicteren om uw werk te vergemakkelijken? Vertrouw op Marcel Heens Bureautica in Luik en ontdek ons uitgebreid gamma van spraakherkenningsproducten.

dictaphones

Digitaal dicteren en spraakherkenning: het beste is te vinden bij Marcel Heens Bureautica

Als officiële partner van Philips Speech Processing Solutions, de marktleider op het gebied van digitale dicteeroplossingen, beleveren wij professionals op het gebied van onder andere verzekeringen, onroerend goed, geneeskunde, juridische zaken en journalistiek, waarin digitaal dicteren zijn plaats en nut heeft.

Op verzoek kunnen wij u demonstraties aanbieden en onze reparatieservice zorgt voor al het onderhoud van uw apparaten, terwijl u profiteert van een bruikleen van apparatuur tijdens de reparatie.

Voor al uw vragen,
neem contact op met onze specialist

Lucienne Plugers

Verkoop (specialist digitaal dicteren)

lucienne.plugers@heens-bureautique.be

LuciennePlugers-ventePhilips_24.jpg
smp3700_philips-speechmike-premium-touch_male_physician-at-desk_2375.jpg

DICTEERMACHINES EN TOEBEHOREN

icon1.png

Spraakherkenning heeft de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt en stelt veel professionals nu in staat om gemakkelijk zelfstandig te werken. Microfoons, dicteermachines, voice recorders, secretaressesets (pedaal en koptelefoon), dicteer- of transcriptieprogramma's, spraakherkenning... dit alles behoort tot de expertise van onze verkoopafdeling. Ontdek onze kwaliteitsproducten:

Dictafoon

​Digitale recorder

Philips SpraakMike

​Automatisch schrijfsysteem

Stenorette

Philips Speechexec

Philips DPM8200

​Transcriptiesysteem

Het is ook mogelijk om rechtstreeks vanaf uw smartphone te dicteren en al uw dictaat naar een beveiligde cloud te sturen waartoe u via de web-interface overal toegang hebt. Praktisch voor telewerken!

WIJ VOORZIEN U GRAAG

VAN ALLE INFO.

WIJ INFORMEREN U SNEL.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer info over onze producten voor spraakherkenning en digitaal dicteren.

bottom of page