top of page

DOCUMENTVERSNIPPERAARS

MARCEL HEENS BUREAUTICA IN LUIK: EEN BREED GAMMA VAN PAPIERVERNIETIGERS VOOR RESPECT VOOR DE PERSOONLIJKE LEVENSSFEER

Met het oog op respect voor eenieders persoonlijke levenssfeer en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het van essentieel belang dat bepaalde gevoelige, vertrouwelijke of persoonlijke documenten worden vernietigd. Marcel Heens Bureautica in Luik biedt u een breed gamma van papiervernietigers aan.

Destructeurs de documents Kobra

Papiervernietiging: snel, stil en efficiënt

Of u nu een paar vellen papier privé moet vernietigen of honderden gevoelige documenten dagelijks, er is een papiervernietiger die bij u past. Privacyvoorschriften, RGPD-normen en andere nieuwe ontwikkelingen betekenen dat u een papiervernietiger nodig hebt.

 

Wij bieden bureauversnipperaars aan en vernietigers voor grote volumes met een capaciteit van meer dan 150 liter. Van beveiligingsniveau 2 tot niveau 6; wij kunnen u adviseren over het ideale apparaat.

BEVEILIG UW GEGEVENS EN INFORMATIE 

Vandaag de dag is de beveiliging van onze gegevens en informatie van essentieel belang. De vernietiging van gevoelige of privacy-gerelateerde documenten kan niet tot een minimum worden beperkt. Wij zijn er om u te helpen er wijs uit te worden en u te adviseren bij uw keuzes.

 

Of het nu gaat om recht of dwars snijden, wij kunnen u advies geven over vernietigers die perfect geschikt zijn voor uw behoeften en die de volgende goedkeuringen hebben:

P2 goedgekeurd

P3 goedgekeurd

P4 goedgekeurd

P5 goedgekeurd

P6 goedgekeurd

KOBRA

WIJ VOORZIEN U GRAAG

VAN ALLE INFO.

EEN VRAAG ?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag.

bottom of page